Welkom op de website van vzw Fast Forward. 

Als ik jou

Poëzie voor tieners en volwassenen


Als ik jou' laat anderstalige tieners en volwassenen op een wervelende, ontroerende, speelse en interactieve manier kennismaken met een aantal bekende Vlaamse en Nederlandse dichters. We maakten een begeleidend boekje met gratis dvd, dat naast de gedichten uit de voorstelling ook leuke opdrachten en lesmateriaal bevat. Het is bruikbaar in alle niveaus van het Gemeenschappelijk Europees Referentiekader voor vreemde talen.

 


Regie: Peter Schoenaerts, acteurs: Jorka Decroubele, Brecht Vanmeirhaeghe (Jeroen Lenaerts op de dvd) en Peter Schoenaerts, selectie gedichten: Annemie Decavele, Helga Van Loo en Peter Schoenaerts, techniek: Thomas Aerts, dvd: Paradigma Televisieproducties, uitgave boekje en dvd: Uitgeverij Garant

 

Uit tijdschrift LES:


"ALS IK JOU wil cursisten enerzijds laten proeven en genieten van poëzie en neemt anderzijds docenten bij de hand om ze te inspireren wat vaker poëzie in de les aan te bieden. In deze opzet zijn de auteurs, wat ons betreft, helemaal geslaagd. Het is zowel voor de lesgever als voor de cursist een aangename bezigheid om rond te kuieren in het rijke Nederlandstalige poëzielandschap."

 

Wist je dat?


Deze theaterproductie speelden we sinds 2009 al meer dan 50 keer in de Lage Landen. We brachten in april 2010 enkele fragmenten op het congres "40 jaar studie Nederlands in Indonesië" in Jakarta. We speelden ook in Londen, aan de Poolse universiteiten in Wroclaw en Lublin, in Bochum (Duitsland), Madrid en Barcelona.


Deze productie kwam tot stand met steun van vzw 'de Rand', de Taalunie, Uitgeverij Garant en het Instituut voor Levende Talen van de KU Leuven.

Bestel nu


Als ik jou

(boek + dvd)


19 euro


Ga naar de webwinkel


© Fast Forward vzw, Franklin Rooseveltlaan 58, 1800 Vilvoorde