Welkom op de website van vzw Fast Forward. 

De tournee van de theaterproductie 'Gelukkig zijn' is afgelopen. Ons koor blijft wel bestaan onder de naam KORUSO. We geven elk jaar in de lente enkele concerten. We zijn ook te boeken voor meezingsessies, geïnspireerd door de theatervoorstelling. Dan komen een begeleider en pianist naar uw school, cultuurcentrum of bedrijf, en gaan we met z'n allen samen zingen! Geschikt voor Nederlands- én anderstaligen!

Gelukkig zijn

Muzikaal theater voor tieners en volwassenen


Wat is geluk? En hoe doe je dat: gelukkig zijn? In deze voorstelling neemt een groep mensen van verschillende leeftijden ons mee op zoek naar het geluk. Ieder op zijn eigen manier. Op de tonen van bekende Nederlandstalige liedjes. De acteurs hebben allemaal een andere moedertaal of culturele achtergrond. Kom kijken, want de combinatie van levensverhalen en liedjes zal ook ú een warm gevoel geven.


Tekst en regie: Peter Schoenaerts, dirigent: Andy Dhondt, arrangementen: Chris Carlier, muziek: Chris Carlier en Andries Boone


Deze productie kwam tot stand met steun van het Impulsfonds, vzw 'de Rand', de Taalunie, de provincie Vlaams-Brabant, het Instituut voor Levende Talen van de KU Leuven, de stad Vilvoorde en CC Het Bolwerk.

De acteurs


In elke voorstelling staan er 12 mensen op het podium, een selectie uit deze groep (alfabetisch):

Sabine Amani

Jimmy Gatsinzi

Behzod Mingbaev

Ela Bekker

Leila Haloui

Gisèle Ngalula

Vanessa Cogorno

Richard Julémont

Eric Parisis

Leonardo De Souza

William McDonald

Sara Pieters

Louisa Püschel

Fabrizio Stasi

Laura Rossy Ramirez

Mohamed Sultan

Amina Skhiri         

Luc Vandermaelen

© foto's Veronique De Boever en Fast Forward


© Fast Forward vzw, Franklin Rooseveltlaan 58, 1800 Vilvoorde