Welkom op de website van vzw Fast Forward. 

Grenzen الحدود

Voor tieners vanaf 12 jaarStand-upcomedy en sociale media, weddenschappen en alcohol. Hoe ver kan een spelletje 'durven of doen' gaan? En hoe bereik je wat je wilt bereiken zonder te ver te gaan? Joppe zal het zelf moeten ondervinden, met een duwtje in de rug van het moslimmeisje Deriya. In deze multimediale theaterproductie gaan tieners de confrontatie aan met hun eigen grenzen, in een wereld vol diversiteit.

Sara Gracia Santacreu        Mathias Van Mieghem

Gratis lesmateriaal en inspiratiebox


Bij de voorstelling is, zoals steeds, gratis lesmateriaal beschikbaar om een voor- en nabespreking te houden in de klas.


Voor wie dieper op het thema alcohol wil ingaan, is er een inspiratiebox beschikbaar. Die is ontwikkeld door de VAD, het Vlaams Expertisecentrum Alcohol en andere Drugs. Scholen die ons boeken krijgen de inspiratiebox gratis (ter waarde van 50 euro).

Tekst: Dirk Dobbeleers en Marc Hendrickx, regie en video: Sahim Omar Kalifa, spel: Sara Gracia Santacreu en Mathias Van Mieghem, acteurs op video: Lander deporteren, Jordi Rottier en Gregory Van Damme, scenografie-ideeën: Jeroen Wuyts, decor en techniek: TheaTech.

Wist je dat?


Dit is de eerste theaterproductie waar filmmaker Sahim Omar Kalifa aan meewerkte. Hij won al bijna 100 internationale filmprijzen.

 

Deze theaterproductie kwam tot stand mede dankzij een theaterbeurs van SABAM.


Financiële steun


Deze theaterproductie krijgt financiële steun van het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap (kabinet Welzijn), Sabam en

de stad Antwerpen.


Inhoudelijke steun


Inhoudelijke steun en medewerking is er van de VAD en de AA.


© Fast Forward vzw, Franklin Rooseveltlaan 58, 1800 Vilvoorde