Welkom op de website van vzw Fast Forward. 

Kato 2.0

Voor tieners van 10 tot 14 jaar


Kato is door een ongeluk verlamd geraakt. Ze droomt van een nieuw leven, eentje waarin ze weer kan lopen. De kracht en het doorzettingsvermogen om haar droom werkelijkheid te laten worden, vindt ze bij Zora. Die denkt met haar mee, troost haar en stimuleert haar. En dat terwijl Zora zelf niet meer is dan een hoop metaal en plastic. Of zit er toch écht leven in die robot?


De mens creëert voor zichzelf een nieuwe toekomst met de hulp van artificiële intelligentie. Hoe ver zullen we daarin kunnen gaan? ‘Kato 2.0’ is een voorstelling over volharding en enthousiasme, en over geloof in de kracht van de moderne technologie. De verbondenheid tussen Kato en Zora roept filosofische vragen op als: ‘Kunnen computers denken?’ of ‘Wat voelen robots?’ Dit is een voorstelling die razend nieuwsgierig maakt naar de nieuwe digitale wereld die vorm aan het krijgen is.Tekst en regie: Rudy Goes, spel: Eline Kuppens

Acteurs op video: Moyra Goes, Amanda Quansah, Rebecca Tanghe en Wim Van de Velde

 

Met steun van...


Deze theaterproductie krijgt de steun van de Vlaamse overheid (departement Economie, Wetenschap en Innovatie), Zorabots, Living Tomorrow, Het Beroepenhuis, Fyxxi, De Creatieve Stem en Ingegno.


Klik en download


Flyer

Infofiche voor scholen


Gratis lesmateriaal is op aanvraag beschikbaar© Fast Forward vzw, Franklin Rooseveltlaan 58, 1800 Vilvoorde