Welkom op de website van vzw Fast Forward. 

Acteur en radiopresentator Jelle Cleymans interviewde regisseur Peter Schoenaerts over 'Lachland' (Radio 2, 22/11/16). Klik hier om het interview te beluisteren.

Lachland for kids

Humor voor kinderen van 8 tot 12


‘Hilarisch! Deze show is perfect voor een divers publiek.’ (comedian Kamal Kharmach)


Wat is grappig? En waarom vindt de één iets grappig en de ander niet? In 2016 brachten we vier experts bij elkaar die het uitzochten: de Vlaams-Marokkaanse stand-upcomedian Latif Ait, zanger-cabaretier Lennaert Maes (bekend van o.a. Lenny En De Wespen), acteur-regisseur Peter Schoenaerts, en stand-upcomedian en NT2-docente Els Vertongen. In eenvoudig Nederlands brachten zij ‘Lachland’: een revue met liedjes, sketches, stand-upcomedy, visuele humor en absurd theater. ‘Lachland’ speelde twee seizoenen lang voor tieners en volwassenen, niet alleen in België maar ook in Frankrijk, Polen en Tsjechië.


Omdat ‘Lachland’ ook bij een jonger publiek erg in de smaak viel, hebben we het geheel speciaal voor hen herwerkt en opgefrist. Voor het eerst kunnen kinderen – ook met een andere culturele achtergrond – in Vlaanderen naar comedy gaan kijken!

 

Doelgroep: 8 tot 12 jaar (ook voor anderstaligen)

Regie: Peter Schoenaerts

Acteurs: Latif Ait, Lennaert Maes, Peter Schoenaerts en Els VertongenEr is een boek verschenen bij de voorstelling, met puzzels, raadsels en spelletjes voor iedereen die van Nederlands houdt. (Uitgeverij garant, 19 euro). Bestellen kan door een e-mail te sturen met je naam en adres naar: lachlandboek@theateraz.be.

Wist je dat?


Lennaert Maes won ooit de publieksprijs van het Leids Cabaret Festival. Hij maakt muziek met Lenny en de Wespen en met De Bonski's.


Peter Schoenaerts maakt al 15 jaar met veel succes theater voor anderstaligen. Hij leidt de nieuwe theatergroep 'Theater van A tot Z'.


Latif Aït bereikte in 2012 als één van de eerste nieuwe Belgen de halve finale van Humo's Comedy Cup.


Els Vertongen is al 16 jaar NT2-docente aan CVO  Vilvoorde. Ze presenteert maandelijks in Brussel een Engelstalig stand-upcafé.


 

Met steun van...


Deze theaterproductie krijgt de steun van vzw ‘de Rand’, de Taalunie, vzw Fast Forward, het Instituut voor Levende Talen van de KU Leuven, de stad Vilvoorde, CC Het Bolwerk en de Orde van den Prince Vilvoorde.

LACHLAND-BOEK


Er is een boek verschenen bij de voorstelling 'Lachland', met puzzels, raadsels en spelletjes voor iedereen die van Nederlands houdt. (Uitgeverij garant, 19 euro).


Mail ons uw naam en adres om het boek te bestellen: lachlandboek@theateraz.be.


Klik en download

(van de originele productie voor tieners en volwassenen)


Flyer , affiche

Gratis lesmateriaal

 

Lesmateriaal voor kinderen, bij de nieuwe theaterversie, is beschikbaar in het najaar van 2019.


© Fast Forward vzw, Franklin Rooseveltlaan 58, 1800 Vilvoorde